Landing page & сайт: чи можна знайти компроміс?

Landing page & сайт: чи можна знайти компроміс?

Сьогодні практично всі розробники сайтів пропонують кілька різних продуктів. І будь-якому клієнту необхідно вибрати між ними те, що більше відповідає його інтересам і фінансовим можливостям. Агентство Laconic design пропонує своїм клієнтам розробку повноцінних сайтів і посадочних сторінок (Landing page).

 

При цьому ми розробляємо унікальні продукти, які дають нашим клієнтам додаткові можливості, зберігаючи невеликий бюджет проекту.

Саме про це ми поговоримо в цій статті.

 

 

Кому потрібен повноцінний веб-сайт?

 

Повноцінний сайт, як правило, містить хоча б кілька основних розділів-сторінок (головна, про компанії, контакти, послуги / продукція, ціни і т.п.). Він необхідний для інтернет-магазинів з великим асортиментом, середнім компаніям, які зацікавлені вже не тільки продати певний обсяг товарів / послуг в одному місці, а й почали розширюватися на кілька регіонів, створювати певний імідж в широкому колу клієнтів.

Всі ці цілі припускають великий обсяг різнорідних інструментів та інформації, які потрібно структурувати, щоб представити клієнтові в доступному вигляді. Для цього потрібні кілька розділів-сторінок.

 

Тому сайт - завжди масштабно, солідно і красиво, але дорого.



Кому потрібна посадкова сторінка (Landing page)

 

Для невеликого бізнесу на 1-3 однорідних послуги підійде Landing page. Це одна проста сторінка, на якій вказано назву товару / послуги, умови, на яких вони продаються / надаються, вигоди для клієнта, контакти, кілька клієнтських відгуків і т.д.

 

Перевага Landing page в тому, що вона швидко і чітко дає уявлення про унікальний бізнес-пропозиції в одному місці. Тобто це простота, мінімалізм невеликі обсяги інформації і прийнятна для дрібного бізнесу ціна.

 

Чи є компроміс між сайтом і Landing page?

 

Ми часто стикаємося з тим, що доводиться розширювати можливості Landing page, не виходячи з рамок помірного бюджету. Для цього ми додаємо на неї додаткові інструменти. Вони дозволяють потенційним клієнтам швидко отримати додаткову інформацію безпосередньо за своїм індивідуальним замовленням, а менеджеру компанії - знайти клієнта і швидко зв'язатися з ним, щоб отримати замовлення, показавши свої конкурентні переваги. Яскравий приклад - сторінка салону штор MyataHome

 

 

По суті, компанія надає одну єдину послугу - пошиття штор. Але в той же час вони шиють безліч різних за складністю моделей, пропонують послуги по підбору тканини, послуги дизайнера.

 

Як показало наше маркетингове дослідження, споживачеві таких послуг перед тим, як зробити замовлення, дуже важливо дізнатися його вартість. При цьому сформувати якісь єдині розцінки на пошиття штор, щоб їх можна було дати на сайті, дуже складно. Адже в кожному разі на вартість замовлення впливає безліч факторів, від банальної ціни тканини до інтер'єру квартири і вимог клієнта.

 

Щоб вирішити цю проблему ми вбудували в сторінку форму для зв'язку, в яку потенційний клієнт може внести основні параметри замовлення і свої контакти. Це дає можливість дизайнеру швидко оцінити попередній обсяг робіт і вже через півгодини передзвонити клієнтові, щоб уточнити подробиці і назвати попередню вартість замовлення. Інший приклад - сторінка бухгалтерської компанії СONSTANTA SERVICE.

 

 

Компанія надає кілька взаємопов'язаних послуг, які об'єднуються під загальною назвою «бухгалтерський облік». Для потенційних клієнтів тут також важливо прицінитися.

 

Ця сторінка дає вже дві можливості дізнатися приблизну ціну. По-перше, ми розбили клієнтів на категорії (фіз. Особи і юр. Особи) і відразу вказали, скільки будуть коштувати для них найбільш затребувані пакети бухгалтерських послуг (ведення бух. Обліку, відновлення обліку, консультування).

 

По-друге, ми додали калькулятор вартості послуги, в який треба внести ряд універсальних параметрів, щоб менеджер швидко зробив розрахунок і зв'язався з клієнтом.

 

Ще одна особливість станиці СONSTANTA SERVICE розділ новин. У бухгалтерії дуже важливо відстежувати законодавчі зміни. Тому ми додали додаткову станицю для новин та блогів, які можна змінювати в міру потреби. Вона показує, що компанія в курсі того, що відбувається в галузі і розширює можливості для комунікацій з клієнтом.

 

 

 

 

 

 

 

Сподобався проєкт?зв’яжіться з нами
Маєте ідею проєкту?
Заповніть форму
наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом